DİYARBAKIR HAZRO İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2017 DİYARBAKIR HAZRO İLÇESİ SATRANÇ ANTRENÖR KURSU

2017 DİYARBAKIR HAZRO İLÇESİ SATRANÇ ANTRENÖR KURSU

 

Diyarbakır Hazro ilçemizde Hazro Kaymakamlığı,Hazro İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Hazro İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü ve Diyarbakır Satranç İl Temsilciliğinin ortaklaşa olarak düzenliyeceği 1.kademe satranç antrenör kursu açılacaktır.Kursumuz 2 hafta sonu cumartesi pazar günleri açılacak ve 4 gün sürecektir.Kursumuz için gerekli evraklar ve başvurular aşşağıda yer almaktadır.Kursumuza katılacak tüm kursiyerlerimize başarılar dileriz.

Kurs tarihi : 18-19 ve 25-26 mart 2017 ( 2 hafta sonu açılacaktır )
Kurs Yöneticisi : Sıtar YURTSEVER 

NOT : lisans çıkardıktan sonra kayıt yapabilirsiniz.Önce lisans çıkarmalısınız.lisans çıkarmak için aşşağıdaki linki tıklayın lisans çıkarmak için kıredi kartı ile 20 tl Türkiye İş Bankasına yatırmanız yeterlidir.

LİSANS ÇIKARMAK İÇİN TIKLA

Lisans çıkardıktan sonra 150 tl de işbankasına ayreten para yatırıp dekontu diğer hazırladığınız evraklarla belirlediğimiz kursun ilk gününde  bize teslim etmelisiniz.Dekontta açıklama kısmına diyarbakır antrenör kurs ücreti ibaresini mutlaka not düşelim.

Not : Tüm mavi  yazılar tıklanabilir özelliğe sahiptir.

KAYIT    


HAZIRLANACAK BELGE VE EVRAKLAR 

Hürriyet Mah., Şehitlik Cad Hükümet Konağı, Kat3 21560 Hazro/Diyarbakır - 0412 671 20 08

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.